29.08.2013 г., 21:07 ч.

Тъмни картини 

  Поезия
1410 2 5

Тъмни картини

 

Тъмни картини изпълнени с минало,

минало тъмно във тъмни картини,

картини със спомени на време отминало,

отминали спомени във тъмни картини.

 

Със дървета увехнали и листа почернели,

картините лошите спомени бранят,

как дошли сте тук, и как не са ви спрели,

ала силите в мене злото завинаги ще забравят=

© Красимир Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??