11 sept 2008, 23:05

Тъмнина 

  Poesía
412 0 1

Лунна тишина,
гробна самота,
една-единствена душа
скита се безцелно - сама.

 

Отровена от хиляди лъжи,
огорчена от надежди -
умрели и без жал убити,
разбити, разпокъсани мечти.

 

Вълци вият в гората,
душата умира - прокълната.
Надежда умира в сърцата.
Дяволът проклина земята.

© Александра Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • много страшна изглежда картината която описваш! Спаси поне душата тя не бива да умира никога нез нея ние не сме хора
Propuestas
: ??:??