2 feb 2024, 22:40

Тъмно 

  Poesía
116 2 4

Тази нощ не мога да заспя!

Не че бе различна...

Не бе от лудите... май бе самотна...

но истински лудешка.

 

Бях тъжен... но различен.

Не искам лъскави лъжи.

Човек съм, изрод, едва ли...

дали повярвах на лъжи!?

 

Съдби, неверниците на бесилото

не висват. Сами продават вяра и любов.

На черно истина затриват...

за собствена облага и мечти.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??