2 февр. 2024 г., 22:40

Тъмно 

  Поэзия
115 2 4

Тази нощ не мога да заспя!

Не че бе различна...

Не бе от лудите... май бе самотна...

но истински лудешка.

 

Бях тъжен... но различен.

Не искам лъскави лъжи.

Човек съм, изрод, едва ли...

дали повярвах на лъжи!?

 

Съдби, неверниците на бесилото

не висват. Сами продават вяра и любов.

На черно истина затриват...

за собствена облага и мечти.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??