28 ene 2022, 13:26

Търговци на Смърт 

  Poesía
308 1 1

Това е създадено преди 4г. Предвид ситуацията

в света днес и падането от власт на ГЕРБ, реших

че сега е момента да го споделя с вас.

Мисля че се досещате кои са търговците!

 

- Какво продавате на таз сергия?

- Продаваме, приятелю, глави,

има християнски, мюсюлмански,

каквито си харесаш - избери!

- Не щеш глави ли? Имаме и скалпове!

Безценни са - на Муамар и на Саддам.

На Башар го чакаме отдавна,

щом дойде ще ти  го продам.

- И тоз не щеш? Тогаз избирай сам!

- А, сетих се: На Бойко ще ти дам,

късо е подстриган и боде,

та повече прилича на ренде.

- Искаш по-голям трофей?

На Владимир ли? - Не, недей!

На него братче му не дреме,

че разбере ли, твоя ще отнеме.

 

Весо: 02.04.2018г.

© Веселин Христов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Многопластово, с философски заряд, правдиво, истинско. Светът щеше да бъде много по-добър, ако всичко това, което си разкрил, да не беше истина. Направо си е сюрреалистично.
Propuestas
: ??:??