Ела при мене ти отново, мила,
в измачкана от любене постеля.
За тебе вече имам двойна сила,
за да изпълня мъжката повеля.
Ела да бъдеш моя в този час,
че другото за нас не съществува.
Със теб се хващам днеска аз на бас,
че нашата любов ще тържествува!
© Никола Апостолов Todos los derechos reservados