Aug 30, 2020, 10:00 PM

Тържество на любовта 

  Poetry » Love
453 1 0

Ела при мене ти отново, мила,

в измачкана от любене постеля.

За тебе вече имам двойна сила,

за да изпълня мъжката повеля.

 

Ела да бъдеш моя в този час,

че другото за нас не съществува.

Със теб се хващам днеска аз на бас,

че нашата любов ще тържествува!

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??