1 jul 2014, 23:43  

Тържища 

  Poesía » Civil
535 0 0

Превърнахме телата си в тържища...

Душите замълчаха.

Предадохме и Бог за трийсет гроша...

                                     няма и жълтица...

Поне един да бяхме дали на сирака.

Какво си купихме със тях...?

Телата си?!

Душите замълчаха!

© Марин Урумов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??