1.07.2014 г., 23:43 ч.  

Тържища 

  Поезия » Гражданска
537 0 0

Превърнахме телата си в тържища...

Душите замълчаха.

Предадохме и Бог за трийсет гроша...

                                     няма и жълтица...

Поне един да бяхме дали на сирака.

Какво си купихме със тях...?

Телата си?!

Душите замълчаха!

© Марин Урумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??