25 may 2011, 22:13

Търсач на съкровище 

  Poesía » De amor
513 0 0

 

 

                                        ТЪРСАЧ НА СЪКРОВИЩЕ

 

                       Стремето на времето пришпорвам,

                       за да намеря древно тайнствено съкровище,

                       а как годините летят все ескадронно

                       с любовите и със разделите ни незабравени.

 

 

                      Но времето е с други измерения,

                      когато близо до съкровището доближавам,

                      че лирата на чувствата ми затрептява

                      и сякаш клетките ми колабират...

© Димитър Митев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??