ТЪРСАЧ НА СЪКРОВИЩЕ
Стремето на времето пришпорвам,
за да намеря древно тайнствено съкровище,
а как годините летят все ескадронно
с любовите и със разделите ни незабравени.
Но времето е с други измерения,
когато близо до съкровището доближавам,
че лирата на чувствата ми затрептява
и сякаш клетките ми колабират...
© Димитър Митев All rights reserved.