27 dic 2011, 15:55

Търси 

  Poesía » Otra
312 0 2

Тя ще намери дома си,

но в ума си трепери,

че ще загуби съня си.
Затворена в хиляди сфери

и още търси мъжа си, 

и не може да го намери,

защото слуша страха си.

© Георги Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??