Аз съм в твойто днк
Печат на твоята душа
Търси ме сега в ноща
Търси ме в твойта самота ..
Търси ме там , където бях и вчера
Търси ме ,за да те намеря
Търси ме в спомен за мен
Търси ме във всеки следващ ден
Върви в грешните посоки
От моя зов ще чуеш правилни насоки
На пътя.. ще те чакам там
Ти ще бъдеш от мен завладян...
Аз съм в твойто днк
Печат на твоята душа
Намери ме сега в ноща
Намери ме аз съм любовта ...
© Mimi Ban Todos los derechos reservados