9.12.2018 г., 21:25 ч.

Търси ме 

  Поезия » Любовна
418 0 0

Аз съм в твойто днк 

Печат на твоята душа 

Търси ме сега в ноща 

Търси ме в твойта самота ..

 

Търси ме там , където бях и вчера 

Търси ме ,за да те намеря 

Търси ме в спомен за мен

Търси ме във всеки следващ ден 

 

Върви в грешните посоки

От моя зов ще чуеш правилни насоки

На пътя.. ще те чакам там 

Ти ще бъдеш от мен завладян...

 

Аз съм в твойто днк 

Печат на твоята душа 

Намери ме сега в ноща 

Намери ме аз съм любовта ...

 

© Mimi Ban Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??