15 nov 2007, 15:14

Търсих те дълго 

  Poesía » Versos blancos
720 0 5

Намерих те!

Ти беше в синьото небе,

в бягащия слънчев лъч,

и в красивите цветя.

Отговори ми!

© Николай Пеняшки-Плашков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??