Nov 15, 2007, 3:14 PM

Търсих те дълго 

  Poetry » White poetry
721 0 5

Намерих те!

Ти беше в синьото небе,

в бягащия слънчев лъч,

и в красивите цветя.

Отговори ми!

© Николай Пеняшки-Плашков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??