27 nov 2010, 14:33

Търсила си ме 

  Poesía » Otra
485 0 1

Знам, че снощи тук си 
била. Знам, че за мен 
пак си питала. Ти си 
търсела душата в мен. 

Още от преди мислиш си,
че има нещо истинско в мен.
Вярвяш, че с добротата си
ще спасиш остатъка от мен.

Колко хора нараних само
със съществуването си.
Носител на злото - само 
с болка дарявала си.

Искаш сега пред теб да
застана и да ти покажа
истинска добрина, да 
съм нея без да е лъжа.

© Апокалиптикс А Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??