23 abr 2015, 18:29

Търсим... 

  Poesía » Otra
475 0 2

Пясъци, пясъци... толкова пясъци...

Паднали птичи ята.

Сълзи в жаравата,

сняг върху кладата,

къпани чувства в река...

 

Рана във раната. Песен в забравата.

Път извървян без следа.

Обич дочакана,

смърт неочаквана...

Търсим пътека в река...

 

© Валдемар Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??