Apr 23, 2015, 6:29 PM

Търсим... 

  Poetry » Other
474 0 2

Пясъци, пясъци... толкова пясъци...

Паднали птичи ята.

Сълзи в жаравата,

сняг върху кладата,

къпани чувства в река...

 

Рана във раната. Песен в забравата.

Път извървян без следа.

Обич дочакана,

смърт неочаквана...

Търсим пътека в река...

 

© Валдемар All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??