9 dic 2008, 19:15

Търсим обичта 

  Poesía » De amor
667 0 6
Ако престанем да мразим и завиждаме, ще открием в себе си неизчерпаеми
възможности да се обичаме и да сме щастливи.


Търсим обичта със сърцето си,
виждаме я в мечтите.
Тя идва с изгрева,
носи се с вятъра
в пролетния ден.
Разцъфва с всеки храст,
ухае с всеки цвят.
Слиза като лунен лъч,
озарява нашите души.
Прави всеки миг единствен,
пълен с радост и мечти.
Ако се огледаме, ще видим,
че с обич е пълна земята!
Щом я намерим, нека я дарим,
а тя всекиму е нужна!

© Василена Т Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??