11 may 2006, 10:47

Търся живота 

  Poesía
798 0 6
В дрипи облечена,
с кашони зарита,
моята вяра е на практика скрита.
Скрита от погледи
на милиардите откачени,-
скрита от всички “световни промени”.
Тръгвам сутрин,
живота да търся ,
но и той се крие...
от милиардите погледи.
После се връщам,
обличам дрипите,
завивам тялото,
заривам душата...
и заспивам без нищо.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??