16 abr 2017, 23:17  

Търся си издател 

  Poesía » De humor
302 0 2

Obra no adecuada para menores de 18 años

Забелязах, че съседката

тънко ме оглежда...

лигите ѝ капеха...

обзета от надежда...

Прибрах се в къщи...

гледам и жената провокиращо

към чатала се заглежда

седнах малко да помисля

сипнах си една ракийка

сложих и дори маслинка

ГМО-салатка си направих

кученцето си погалих

филм си пуснах за утеха

мислех си, че се е кротнала

жената, а ми идва гола

под халата.

Ще се скарам със съседа

предател...

Тайна уговорка

имахме да

ми стане той издател...

иначе 

намаза копеленцето

на булката  

веригите...

(на трактора)

 

 

© Христо Манчев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??