1 abr 2015, 0:49

Търся те 

  Poesía
402 0 0

търся те
в спомените стари.

 

по устните –
в откраднати целувки.
по пръстите –
в забравени милувки.


търся те,
а теб те няма никак.

 

и само споменът
напомня,
че те имаше.

© Или Дадарова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??