1.04.2015 г., 0:49 ч.

Търся те 

  Поезия
400 0 0

търся те
в спомените стари.

 

по устните –
в откраднати целувки.
по пръстите –
в забравени милувки.


търся те,
а теб те няма никак.

 

и само споменът
напомня,
че те имаше.

© Или Дадарова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??