29 feb 2016, 18:26

Търся те 

  Poesía
1160 2 7

Търся погледа ти в звездите,

търся образа ти в луната, 

търся сянката ти в мъглата, 

търся гласа ти в тишината.

 

Търся любовта ти в сърцето,

търся усмивката ти на лицето,

търся нежността на твоите ръце,

търся твоята вярност мило мое.

© Пепи Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??