29 февр. 2016 г., 18:26

Търся те 

  Поэзия
1164 2 7

Търся погледа ти в звездите,

търся образа ти в луната, 

търся сянката ти в мъглата, 

търся гласа ти в тишината.

 

Търся любовта ти в сърцето,

търся усмивката ти на лицето,

търся нежността на твоите ръце,

търся твоята вярност мило мое.

© Пепи Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??