Търся погледа ти в звездите,
търся образа ти в луната,
търся сянката ти в мъглата,
търся гласа ти в тишината.
Търся любовта ти в сърцето,
търся усмивката ти на лицето,
търся нежността на твоите ръце,
търся твоята вярност мило мое.
© Пепи Петрова All rights reserved.