18 dic 2019, 7:52

Търся те ! 

  Poesía » De amor, Verso libre
700 1 1

Търся те ..

на райската Земя,

в очите на хората, 

в полета на птиците,

в лъча светлина, 

в шума на вятъра 

и ехото на любовта !

 

Търся те .. 

в дъгата след буря, 

в деня след нощ, 

в утринна роса,

в майските цветя 

и небосклона на вечността ! 

 

Търся те .. 

с надежда последна 

и вяра едничка 

.. Да помниш любовта ни !

© Надя Павлова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??