Търся те ..
на райската Земя,
в очите на хората,
в полета на птиците,
в лъча светлина,
в шума на вятъра
и ехото на любовта !
Търся те ..
в дъгата след буря,
в деня след нощ,
в утринна роса,
в майските цветя
и небосклона на вечността !
Търся те ..
с надежда последна
и вяра едничка
.. Да помниш любовта ни !
© Надя Павлова Всички права запазени