25 dic 2007, 12:53

Търся те да бъда твоя 

  Poesía
709 1 5
Нека любов е, искам да я имам...
ако е цвете със сълзи да го поливам.
птичка ли е, с нея да политам,
дума ли е вечно да я сричам...
Ако е сън, не ща да се събуждам,
ако е дух, не ще да го прокуждам,
ако вълна е с нея аз да се разбивам,
в топъл пясък да попивам...
Самотата, гордостта ми писна,
питието ми омайно вкисна,
омръзнаха игрите, винаги едни и същи.
и лъжите - за мен са неприсъщи!
Не, не съм такава.
може би съм слаба,
но любовта ти, мили ми е нужна,
в прегръдките ти да се гушна...
Къде си ти?! Дали си зад завоя,
вървейки виждам хиляди щастливи,
целуват своите любими...
Сред тълпа от погледи аз търся своя...
Без умора търся те, любов, да бъда твоя!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??