У ДОМА
На майка ми
Целуват се два гълъба на стряхата.
Любува им се пролетното слънце.
Даряват ме цветята със ухания.
Жужат пчелите весело в градината.
Тича сърцето ми забързано, пулсира,
намерило най-свидната пътека.
Посреща ме усмивката на мама.
И безпределна обич ме прегръща.
У дома съм.
© Лилия Велчева Todos los derechos reservados
ще го прочета на болната си мама...
Привет, миличка!!!