1 / В Европа ний сме на куйрука
по всички земни правила,
Бог Рая си създал е тука,
но с всички пъклени дела!...
2/ Дори с душа и на поет,
народът ни е все проклет
и нещо хубаво щом види,
от злоба
той ще му завиди!
© Христо Славов Todos los derechos reservados
но с всички пъклени дела!...
Хареса ми!