Jul 9, 2013, 1:25 PM

У нас - епиграми 

  Poetry » Other
340 0 1

1 /   В Европа  ний сме на куйрука

по всички земни правила,

Бог Рая си създал е тука,

но с всички пъклени дела!...

 

 

2/    Дори с душа и на поет,

народът ни е все проклет

и нещо хубаво щом види,

от злоба

той ще му завиди!

© Христо Славов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??