23 jun 2009, 1:23

(Убежище) 

  Poesía » Otra
432 0 4

Във него се намирам.

И губя, и събирам.

Говоря и треперя,

мълча и стихостирам.

 

Във него съм свободна,

и тягостна, и волна.

Разбрана и разбираща,

и жива, и уморна.

 

Тук светлото е зима,

а нощите са звездни,

тук пиша за мечтателство,

а дните са безбрежни.

 

Стената е магия,

картина е прозорецът,

и бързи, безметежни

са паяците- конници.

 

Тук вярвам на света си,

тук не оставам лъгана.

И не тая страха си.

Това е моят ъгъл.

 

 

21.06.2009г.

© Ангелина Кънчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??