21 sept 2005, 20:24

Убийцата 

  Poesía
596 0 1
Когато си тъжен, идваш при мен.
Аз съм тази, която убива тъгата.
Всяка среща е едно брутално убийство.
Слагам ръкавици, за да няма отпечатъци,
зареждам пистолета със сребърен куршум -
почти като за Дракула,
обличам се секси...
и съм готова да убивам.
Въоръжена и опасна!
А в сърцето си нося нежност за теб...
за да празнуваме след погребението!

© Радост Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Интересно е и необичайно - точно заради това ми харесва
Propuestas
: ??:??