21.09.2005 г., 20:24 ч.

Убийцата 

  Поезия
583 0 1
Когато си тъжен, идваш при мен.
Аз съм тази, която убива тъгата.
Всяка среща е едно брутално убийство.
Слагам ръкавици, за да няма отпечатъци,
зареждам пистолета със сребърен куршум -
почти като за Дракула,
обличам се секси...
и съм готова да убивам.
Въоръжена и опасна!
А в сърцето си нося нежност за теб...
за да празнуваме след погребението!

© Радост Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Интересно е и необичайно - точно заради това ми харесва
Предложения
: ??:??