13 nov 2004, 16:26

убийците не знаят за това 

  Poesía
890 0 0

Убийците не знаят за това


По тъмно се връща.
Вечеря и ляга.
И спи със обувките.
След няколко часа,
крещи будилника.
Човекът облича онова старо яке.
По тъмно излиза.
Пали цигара.
Денят на слабите,
не зависи от тях.
По тъмно става.
Във тъмното пада.
След малко издъхва,
на тъмното стълбище.
По тъмно излизат,
но денят се показва,
секунда преди,
първата пръст
да затрупа ковчега.

© Ясен Крумов- Хенри Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??