6 dic 2009, 18:55

Убийство 

  Poesía
501 0 1

Денят умря, отсечен с остра брадва,

по устните и пода плисна кръв,

останал в стаята като единствен зрител,

разхождаше се ужасът - пристигнал за свидетел пръв.

 

Нескопосано светът по стълбите се прекатури.

Но странно: Усетиха очите - с лекота летят!

А тялото, краката и ръцете

останаха на пода да лежат.

© Валесион Валесион Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??