Dec 6, 2009, 6:55 PM

Убийство 

  Poetry
504 0 1

Денят умря, отсечен с остра брадва,

по устните и пода плисна кръв,

останал в стаята като единствен зрител,

разхождаше се ужасът - пристигнал за свидетел пръв.

 

Нескопосано светът по стълбите се прекатури.

Но странно: Усетиха очите - с лекота летят!

А тялото, краката и ръцете

останаха на пода да лежат.

© Валесион Валесион All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??