6 дек. 2009 г., 18:55

Убийство 

  Поэзия
503 0 1

Денят умря, отсечен с остра брадва,

по устните и пода плисна кръв,

останал в стаята като единствен зрител,

разхождаше се ужасът - пристигнал за свидетел пръв.

 

Нескопосано светът по стълбите се прекатури.

Но странно: Усетиха очите - с лекота летят!

А тялото, краката и ръцете

останаха на пода да лежат.

© Валесион Валесион Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??