1 jun 2007, 15:15

Убийство  

  Poesía
485 0 5
Убиваме се бавно и мъчително
с думи, неизказани почти
и стреляме се със стрели-неистини
така, че най-силно да ни заболи.
Понякога дори за миг забравяме,
че бракът ни не е дуел
и трябва до безумство да си вярваме,
щом всеки с другия е поел.
Тревожим се за глупости, за нищо,
за поглед строг, за някой жест.
Забравяме - най-лесното е да обичаш
 и ти обичан да ЖИВЕЕШ.

© Таня Панайотова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??