29 dic 2007, 18:07

Убивай ме 

  Poesía
721 0 12

Седя пред този лист безистинен,

отхвърлен, заменен и нежелан.

Премазвай съвестта ми, чистата,

дооглозгвай ми душата до стенание.

Като вълк от тия - най-свирепите,

бъди ти за сърцето ми, страдалното.

Не ще избягам аз, нелепо е,

болна жертва ще съм - похищавай ме.

Разкъсвай ме, до кокал, разпилявай ме,

цял живот го карам на доверие.

Бавно, методично, със старание.

Болка да е твоето веселие.

Със злоба, без вина, убивай ме.

Тъгувай и плачи погубена.

Изгаряй ме. Чудовищно. С вълнение.

Убивай ме, докато те гледам влюбено.

© Валери Шуманов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??