18 ene 2009, 23:21

Уча се 

  Poesía » Versos blancos
1116 0 4
     УЧА СЕ

Уча се като падна,
да стана с гордо вдигната
глава.
Уча се да приемам,
че има и болка в любовта.
Намирам пътища, когато
изход няма.
Уча се да не ме е страх -
да повярвам, че сънищата са
една измама.
А ще се науча ли да вярвам
на човек?
Ще науча ли себе си на вяра?

© Лили Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??