18 may 2015, 0:04

Училище 

  Poesía » Filosófica
314 0 1

                                                                            На двора -

                                                             олющена вече от времето

                                                                          черна дъска -

                                                                          (уволнена?!)...

 

                                                                            И шепне

                                                                            неистово:

                                                                           „Моля ви!

                                                                             Помощ! 

                                                                             Недейте,

                                                                             недейте

                                                                            (ме кара) 

                                                                            да стена!...“

 

                                                                       И диря по нея

                                                                           от крехко

                                                                         „Обичам те!“

                                                                           още личи - 

                                                                         тебеширена...

 

                                                                        Дали любовта...  

                                                                         неподирена?...

                                                            

                                                               .........................................     

 

                                                                         Но нека поне -

                                                                         невъзпирана!...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??