16 ago 2021, 15:07

Учителко, целувам ти ръка- за конкурса 

  Poesía » Otra
424 0 2

Срещнах те днес на тротоара,

той твърде стръмен бе за уморените крака

и сетих се за песничката стара –

"... учителко, целувам ти ръка."

В очите тъжни с обич се вглеждам

и спомням си млади искри

когато погалваше с нежните си длани

нашите наведени над листа глави.

Учителко моя, казвам ти с обич, прости!

© Дафина Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??