16 авг. 2021 г., 15:07

Учителко, целувам ти ръка- за конкурса 

  Поэзия » Другая
421 0 2

Срещнах те днес на тротоара,

той твърде стръмен бе за уморените крака

и сетих се за песничката стара –

"... учителко, целувам ти ръка."

В очите тъжни с обич се вглеждам

и спомням си млади искри

когато погалваше с нежните си длани

нашите наведени над листа глави.

Учителко моя, казвам ти с обич, прости!

© Дафина Николова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??