16.08.2021 г., 15:07 ч.

Учителко, целувам ти ръка- за конкурса 

  Поезия » Друга
423 0 2

Срещнах те днес на тротоара,

той твърде стръмен бе за уморените крака

и сетих се за песничката стара –

"... учителко, целувам ти ръка."

В очите тъжни с обич се вглеждам

и спомням си млади искри

когато погалваше с нежните си длани

нашите наведени над листа глави.

Учителко моя, казвам ти с обич, прости!

© Дафина Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??