Морето ми направи подарък.
Пък той ме попари.
Взе ми сърцето и хукна да бяга.
И го видях. И тичаше с друга.
И аз бягах, лутах се.
Не намирах пътя и крещях. И плаках.
И не вярвах. Че повярвах.
Морето ме изигра.
Заля ме с най - мощната и красива вълна и избяга. Удавих се.
Винаги ще се връщам.
И винаги ще се потапям
в дълбоките ти спомени.
Жадна и копнееща
за непреплуваните ти води.
© Radiyana Todos los derechos reservados