14 февр. 2019 г., 17:39

Удавница 

  Поэзия » Любовная
502 0 0

Морето ми направи подарък.

Пък той ме попари.

Взе ми сърцето и хукна да бяга.

И го видях. И тичаше с друга.

И аз бягах, лутах се.

Не намирах пътя и крещях. И плаках.

И не вярвах. Че повярвах.

Морето ме изигра.

Заля ме с най - мощната и красива вълна и избяга. Удавих се.

 

Винаги ще се връщам.

И винаги ще се потапям

в дълбоките ти спомени.

Жадна и копнееща

за непреплуваните ти води.

© Radiyana Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??