11 abr 2016, 23:14

Удавница - душа 

  Poesía » Filosófica, Otra
425 0 2

 

Удавница - душа

 

 

Удавница съм аз на твоите сънища и кошмари!

А ти не искаш да се събудиш! Просто не можеш, уви!

Не си представяш коя съм! - Ангела и демона в теб!

В ръцете си държа сърцето и същността ти! И теб!

 

Харесва ми, когато прогледнеш в мен - истината ти!

Не искаш вече да избягаш! Животът, усещаш, че започва!

В себе си растем! Твоята душа съм аз! - Уроците, мечтите ти!

Само в мен можеш да се събудиш и преродиш! Отключи архива!

 

Извади от там отговорността! Намери смелостта! Създай свобода!

Спомни си за усмивката! Мечтай отново в любовта! Просто живей!

Не ми позволявай в смъртта ти да те убия! Да те удавя и да си отида!

Потопи се сега в цялостта, която имаме! Аз ще съм в теб! Просто чувствай!

 

Затвори очите си и своя избор направи! Дали да ме видиш, или не...

Дали да ме имаш?! Дали да остана?! Дали ще си тръгнем и аз и ти?!

"Но, от теб изход няма!" - казваш ми.Татуирано е името ни в съществуването ти!

Аз не мога да те изпусна, а ти мен държиш! - Заедно да полетим! Нагоре да потънем!

 

 

 

 

© Лили Вълчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря ви много!!!
    Нека си пишат , аз обичам всякакви оценки
  • Другият е нужен и като половинка на душата и като зрител, пред който играем себе си...и като актьор, на който на свой ред ние да се наслаждаваме. В това е триединството на двойката. Хареса ми творбата ти, Калиа! Дано не ти донеса много единици с това, че те коментирам. Предварително ти се извинявам, ако се случи така. Понякога просто съм пророк.
Propuestas
: ??:??